fbpx

Spørgsmål & Svar

 OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL – MÅSKE DIT SVAR ER HER!

Vi modtager rigtigt mange ordre hver eneste dag og har derfor travlt. Vi arbejder på højtryk for at få så mange borde ud om ugen som muligt. Det er ventetiden værd.

Cementborde kan laves i mange forskellige farvenuancer og udtryk. Vores farvesystem tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden og så laver vi den. Vi kan også tone ud fra NCS farvekort.

Et støbt beton bord er ekstremt tungt. Typisk vil et spisebord i beton veje 200 – 300 kg. Et Cementbord vil frem for traditionel beton, være langt lettere, og derfor mere fleksibelt i indretningen, finere, og får monteret en ekstremt holdbar, og vandafvisende topcoat, som sikre at overfladen er helt lukket og dermed nærmest vedligeholdelsesfri. 

Et cementbord kan som alle andre møbler blive ridset. Tunge og spidse genstande vil kunne lave trykmærker i Cementbordet. Skulle der komme ridser, så kan man nemt mat slibe det og give det en ny topcoat, så vil det stå som nyt igen.

Et cementbord har en utrolig slidstærk og vedligeholdelsesvenlig overflade, der nemt klarer hverdagens udfordringer. Et cementbord i beton look er det helt rigtige valg hvis man ønsker et holdbart bord, med et råt unikt look og samtidig forventer et minimum af vedligehold. Et cementbord tåler både rødvin og rødbedesaft osv.

Ja, alle komponenter er opløsningsmiddelfri, og CE /hygiejne godkendt.

Cementborde har en unik overflade som er behandlet med en særlig topcoat og finish, som betyder at den er fedt- og vandafvisende. Den lækre og fine overflade er yderst rengøringsvenlig og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. Derfor kan Cementbordets lækre beton look, med fordel anvendes i køkkenet og på andre lignende overflader, hvor fødevarer håndteres.

Cementborde rengøres nemt med almindelige rengøringsmidler.

Så er du altid velkommen til at kontakte os via vores  chat i højre hjørne, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig hver dag.

Scroll to Top