fbpx

Hvem er cementbordet?

Hos Cementbordet har vi fokus på design, kvalitet og solidt håndværk. Bag Cementbordet er vi et team af dedikerede håndværkere med flere års erfaring. Vores vision er at skabe unikke cementborde i et tidløst design, der omfavner den moderne nordiske stil og samtidig er funktionelle i hverdagen. Derfor er vores borde både stilsikre, produceret af materialer af høj kvalitet og lette at rengøre og vedligeholde.

Bæredygtige borde af høj kvalitet

Vores cementborde i betonlook er produceret af bæredygtige materialer af høj kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at design, kvalitet og ansvarlighed over for miljøet går hånd i hånd. Det er summen af de ting, der udgør vores unikke cementborde. 

Skræddersyede borde med personlighed

Hjørnestenen i vores koncept er unikke cementborde i betonlook, som har deres helt egen personlighed. Overfladen på vores håndlavede borde er nemlig unik fra bord til bord. 

Vil du skabe dit eget bord fra bunden, har du muligheden med vores design selv-løsning. Her kan du frit lege med farver og udtryk, så du får et bord, der passer perfekt ind i dit hjem. 

Scroll to Top