fbpx

Cement af den fineste kvalitet

Velkommen indenfor i vores værksted. Her tager vi dig på en tur bag kulisserne og giver dig indblik i, hvordan vi producerer vores cementborde i betonlook.

Vores hemmelighed ligger i Silkecement – en eksklusiv fin cementmasse, der bliver påført af vores dygtige håndværkere i vores håndlavede former. Dette giver vores borde den perfekte kombination af rå betonlook og nordisk æstetik. Det bedste ved Silkecement er, at det skaber en glat overflade, der gør rengøringen til en leg. Derudover er vores Silkecement også utroligt slidstærkt, hvilket betyder, at vores betonborde holder i mange år uden at miste deres skønhed og karakter. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores borde. Derfor er hver konstruktion bygget op omkring en stabil og holdbar base. Denne smarte konstruktion sikrer også, at vores borde vejer langt mindre end traditionelle betonborde, så du får både det rå look og en praktisk løsning.

Specialister i Silkecement

Silkecement sælges kun til professionelt brug, og det kræver certificering at arbejde med produktet. Vi har de helt rette certifikater og kurser, som gør, at vi må arbejde med Silkecement. Vi har flere års erfaring inden for arbejdet med Silkecement, og derfor er vi i stand til at lave cementborde i betonlook i en kvalitet, som holder længe.

Fordelene ved Silkecement
Scroll to Top