fbpx

Cement af den fineste kvalitet

Velkommen indenfor i vores værksted. Her tager vi dig på en tur bag kulisserne og giver dig indblik i, hvordan vi producerer vores cementborde i beton look. Vi producerer bordene i Silkecement. Det er en fin cementmasse, som påføres af den håndlavede form og giver et eksklusivt beton look i nordisk stil. Cementens finhed betyder, at overfladen på bordet bliver glat og dermed nemmere at rengøre. Silkecement er også mere slidstærkt end andre cementprodukter med beton look og holder i mange år.

Bordet er bygget op omkring en stabil og holdbar konstruktion. Fordelen ved denne konstruktion er bl.a., at bordet vejer meget mindre end et traditionelt betonbord. Vi påfører Silkecementen i flere lag. Herefter forsegler vi overfladen med en vandafvisende lak, som beskytter mod hverdagens strabadser.

Specialister i Silkecement

Silkecement sælges kun til professionelt brug, og det kræver certificering at arbejde med produktet. Vi har de helt rette certifikater og kurser, som gør, at vi må arbejde med Silkecement. Vi har flere års erfaring inden for arbejdet med Silkecement, og derfor er vi i stand til at lave cementborde i beton look i en kvalitet, som holder længe.

Fordelene ved Silkecement
Scroll to Top