fbpx
-10%
Design-selv

Alle boliger er unikke, og det samme er et cementbord, passer størrelse eller farven ikke ind i din bolig, så klik på ikonet og design dit eget cementbord.

24 Måneders garanti

Garanti og kvalitet i særklasse

Håndlavede borde

Håndlavet skræddersyede borde med personlighed

Vi leverer selv

For at undgå problemer, med leveringer, står vi selv for transporten

4.2 ud af 5 stjerner

Vi har fremragende anmeldelser på Trustpilot og Facebook

Besøg vores showroom

Vi byder velkommen indenfor i vores showroom

Cement Sofabord

Vores aflange samt firkantede cementsofaborde er skabt til at tilføre dit indendørsrum en unik og moderne charme. Med deres betagende betonlook-design og holdbare konstruktion er vores cementsofaborde den perfekte kombination af æstetik og styrke.

Vores betonsofaborde er håndlavet af høj kvalitet, der giver dem en robust og holdbar overflade. De er skabt til at imponere med deres minimalistiske elegance, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil.

Uanset om du leder efter et betonsofabord til stuen, pejsestuen eller et andet rum, har vi et bredt udvalg af størrelser, former og farver at vælge imellem. Vores cementsofaborde kan tilpasses til at passe perfekt ind i din indretning og afspejle din personlige stil.

3.595,00 kr.4.945,00 kr.

  • Ønsker du ekstra Topcoat?
    Reset options
Delbetaling
171 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.595 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 171 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.095 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,61%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Anbefalet til dig

Scroll to Top