fbpx
-10%
Design-selv

Alle boliger er unikke, og det samme er et cementbord, passer størrelse eller farven ikke ind i din bolig, så klik på ikonet og design dit eget cementbord.

24 Måneders garanti

Garanti og kvalitet i særklasse

Håndlavede borde

Håndlavet skræddersyede borde med personlighed

Vi leverer selv

For at undgå problemer, med leveringer, står vi selv for transporten

4.2 ud af 5 stjerner

Vi har fremragende anmeldelser på Trustpilot og Facebook

Besøg vores showroom

Vi byder velkommen indenfor i vores showroom

Cement Spisebord

Vores cementspiseborde er designet til at tilføre dit hjem en moderne og elegant atmosfære. Med deres smukke betonlook-design og solide konstruktion vil vores spiseborde blive det centrale element i ved dit spisested og skabe et imponerende visuelt udtryk.

Vores betonspiseborde er fremstillet af høj kvalitet, hvilket gør dem utrolig holdbare og modstandsdygtige over for daglig brug. De er skabt til at blive et samlingspunkt for familie og venner og give dig en uforglemmelig spiseoplevelse.

Uanset om du har en moderne eller klassisk indretningsstil, har vi et bredt udvalg af størrelser og designs, der kan tilpasses til at passe perfekt ind i dit spiseområde. Vores cementspiseborde kommer også i forskellige farver, så du kan vælge den perfekte nuance, der passer til din personlige smag.

5.305,00 kr.6.925,00 kr.

  • Ønsker du ekstra Topcoat?
    Reset options
Delbetaling
162 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.305 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 162 kr. Samlede kreditomk. 2.426 kr. Samlet tilbagebetaling 7.731 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,77%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Anbefalet til dig

Scroll to Top