fbpx
-35%
Design-selv

Alle boliger er unikke, og det samme er et cementbord, passer størrelse eller farven ikke ind i din bolig, så klik på ikonet og design dit eget cementbord.

24 Måneders garanti

Garanti og kvalitet i særklasse

Håndlavede borde

Håndlavet skræddersyede borde med personlighed

Vi leverer selv

For at undgå problemer, med leveringer, står vi selv for transporten

4.2 ud af 5 stjerner

Vi har fremragende anmeldelser på Trustpilot og Facebook

Besøg vores showroom

Vi byder velkommen indenfor i vores showroom

Hyggebordet

Hyggebordet tilføjer en rustik charme til ethvert rum eller have. Hvert enkelte ildbord er skabt med sin egen personlighed, hvilket gør det til et helt unikt og særegent ildbord med smukke farvespil og karakteristiske træk. Med det enkle og elegante design bliver Hyggebordet m. ild det centrale element i dit hjem eller udendørsområde, der skaber ekstra hyggelige stunder.

Vi producere ildbordet bæredygtigt ved at anvende miljøvenlige materialer. Vores bioethanol, der bruges i pejsen, er også fremstillet af organiske og bæredygtige råvarer, der nedbrydes biologisk, hvilket gør det til et ansvarligt valg for miljøet.

Ildbordet har en rummelig biopejs med en kapacitet på 3,5 liter, der giver dig op til 12 timers brændetid ved hver påfyldning. Pejsen er nem at rengøre og vedligeholde, da det ikke producerer røg eller sod. Du kan nemt regulere ilden efter behov for at skabe den perfekte stemning.

Slukningsværktøj, hærdet glas og lavasten medfølger. Derudover medfølger 1 dunk bioethanol på 3 liter ved køb af Hyggebordet.

INTROTILBUD!!

12.995,00 kr.15.995,00 kr.

  • Ønsker du 3 liter bioethanol?
  • Ønsker du ekstra Topcoat?
  • *Mål

    *Topcoat

    Reset options
Delbetaling
453 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomk. 3.278 kr. Samlet tilbagebetaling 16.273 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,35%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Anbefalet til dig

Scroll to Top